dimecres, 9 d’abril del 2014

Una diputada anomena "pueblerinos" a qui defensa l'escola rural

Ens hem quedat sense paraules... ja ens consta que certs personatges del PP no coneixen la dignitat, ni l'educació, ni la moral... però cada dia ens sorprenen amb una nova perla... Aquesta vegada, la protagonista és Teresa Arciniega, diputada popular en les corts d'Aragó. El qualificatiu de "pueblerinos" el va emprar aquesta "senyora" per a referir-se a totes les persones que defenen l'escola rural davant la proposta d'Izquierda Unida en la Comissió de les Corts en què demanava la restitució de les aules i places de professorat a Cuencas Mineras Turolenses que s'han suprimit des de 2011 i que les escoles rurals es mantinguen a pesar de les ràtios de l'alumnat.
Ens sembla inqualificable l'actitud d'aquesta persona. La política necessita un canvi urgent. Se suposa que els polítics treballen per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans, que no oblidem que són qui els han posat on estan, i ho obvien dia a dia. PROU! 

La Plataforma PROU ens solidaritzem amb tota la població que ha patit el qualificatiu d'aquesta persona i reivindiquem que nosaltres també som de poble! Som el poble valencià! Ben orgullós de ser-ho i amb el cap ben alt. I tant que sí!

Des de Rurales Orgullosos han engegat una campanya a Change.org per a demanar que la diputada rectifique públicament el qualificatiu en to despectiu de "pueblerinos" a les persones que defenen l'escola rural.
Nosaltres ja hem signat. I tu??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada