divendres, 4 d’abril del 2014

Compromís per Ontinyent acompanya a les AMPES i a la plataforma PROU a les Corts

Membres de la plataforma PROU i de les AMPES del col·legis afectats assistiran al debat sobre l’arranjament escolar amb els membres de Compromis per Ontinyent.

El proper dimecres 9 d’abril, les Corts valencianes debatran la proposició no de llei presentada pel grup parlamentari Compromís en la que demana la revocació de la resolució que suprimeix entre d’altres, les unitats escolars d’infantil al CEIP Bonavista i el CEIP Martinez Valls, així com una unitat de primària al CEIP Rafael Juan Vidal.
Des de Compromís han volgut que tota la comunitat educativa de la nostra ciutat puga conèixer de primera mà el transcurs del debat del proper dimecres a les Corts valencianes.

Els diputats Mònica Oltra i Josep Maria Panyella, del grup parlamentari Compromís a les Corts valencianes, van presentar el passat 26 de març a la mesa de les Corts una proposició no de llei en caràcter d’urgència contra la resolució del 14 de febrer de la Conselleria d’educació que afecta directament a la matricula i les unitats escolars d’Ontinyent.
Compromís ha demanat al govern popular la revocació de la resolució a més a més de la renovació de negociacions amb els sindicats i tots els sectors de la comunitat educativa per arribar al consens necessari per establir noves condicions de l’arranjament escolar per al proper curs 2014-2015, així com la NO supressió de cap unitat escolar.
Compromís ha deixat clar que està a favor de l’escola pública de qualitat i en valencià i que li dona tot el suport a les mares i pares del col·legis afectats, a les AMPES i la plataforma PROU, creada arrel de les darreres retallades en l’escola pública valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada