dijous, 3 d’abril del 2014

LES ESCOLES DE CASTELLÓ TAMBÉ DIUEN PROU

Celebrem, i molt, que les escoles de Castelló afectades per les supressions se sumen als tancaments!! 
COMPANYS I COMPANYES: LA UNIÓ FA LA FORÇA!!
ÀNIMS I ENDAVANT!!


El 10 d’abril
ENS TANQUEM per l’escola pública i de qualitat
Fa temps que es percep que l’ensenyament públic, l’escola pública està en perill. Però no és un perill possible o probable, és un perill real que vivim cada dia els que tenim alguna relació amb les escoles dels nostres fills i filles. Cada dia hi ha més evidències, més proves, que indiquen que al nostre govern li dóna igual l’educació pública, de qualitat i per a tots i totes. Cada dia ens sorprén (cada vegada menys) amb noves retallades, ja siguen de recursos o d’unitats escolars i, fins i tot, tancaments d’escoles.

L’escola Mestre Canós és l’exemple de la retallada total, l’any que ve reagruparan a l'alumnat d’infantil de diferents edats a la mateixa aula i d’ací 4 o 5 anys es tancarà. L’escola Herrero, el Mestre A. Armelles i el Bisbe Climent també patiran l’any que ve la retallada d’una unitat escolar d’infantil

Totes aquestes mesures suposen LA PRIVATITZACIÓ DE L’EDUCACIÓ I, per tant, manifestem que:

ENS OPOSEM a l’eliminació d’unitats previstes per Conselleria perquè:
– No atén a motius de millora per a l’alumnat ni per als centres.
– Ataca exclusivament l’educació pública i prioritza l’educació concertada, ja que als centres concertats no els afecten les eliminacions.

PROPOSEM
– Que es lleve el concert en les escoles que tenen doble línia i en aquelles que no acompleixen el concert fent pagar quotes “voluntàries“ de manera obligada.
– Una disminució de la ràtio a 20 alumnes per aula –com estava anteriorment– cosa que assegurarà una qualitat digna en l’educació i una atenció personalitzada adequada.

D’aquesta manera s’assegura el futur de les escoles públiques.

ENS OPOSEM frontalment a la LOMQE. Una llei totalment innecessària, elaborada a esquena de la comunitat educativa, segregadora, antidemocràtica, discriminatòria, lligada al mercantilisme i la competició contínua.
Per tots aquests motius, les escoles afectades per les eliminacions d’unitats de la ciutat de Castelló s’han coordinat per fer un tancament simultani el dijous 10 d’abril en senyal de rebuig a les supressions d’unitats a les escoles públiques i a la LOMQE.

L’educació pública som totes les escoles públiques. Si toquen a una, ens toquen a totes. Us animem a sumar-vos als tancaments i fer de totes les veus que criden, una sola i ben forta.

PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA, DIGNA I PER A TOTS I TOTES, PROU!

Escola Mestre Canós - Escola Bisbe Climent - Escola Mestre Antonio Armelles - Escola Herrero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada