dilluns, 7 d’abril del 2014

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic i Tots som Cremona convoquen a la mobilització per l’escola pública

La Plataforma PROU ens unim a les mobilitzacions convocades per la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic i Tots som Cremona i fem una crida pública perquè s'hi uniu i s'hi adheriu. L'Educació Pública no es toca!



La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica junt a la Plataforma Tots som Cremona anuncien mobilitzacions per a esta setmana contra l’arranjament escolar, la supressió d’unitats, les retallades i la nova llei educativa, LOMQE.

La gran quantitat d’unitats escolars suprimides per part de la Conselleria que suposen una pèrdua important de llocs de treball, l’empitjorament de l'atenció educativa i les conseqüències de l’aplicació de les retallades i de les contrareformes educatives, han unit a ambdues entitats per a mobilitzar de nou a la societat valenciana.
D’esta manera la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic i Tots som Cremona convoca a:

Dijous 10 d’abril: “Dijous de lluita, tancada per l’educació pública”. Inici d’un seguit de tancaments a tots els centres públics del País Valencià, el que les entitats anomenen “dijous educatius”. El motiu és que els centres mostren cada dijous les seues protestes contra l’arranjament escolar, les retallades i la LOMQE.

Dissabte 12 d’abril: a les 11’00 hores. Trobada de Plataformes de tots els territoris i àmbits al CEIP Ciutat Cremona per a mostrar la solidaritat i el reconeixement pel treball d’esta comunitat educativa. A la Trobada es faran propostes d’una possible gran mobilització per al dia 10 de maig i es definiran les possibles accions d’inici de curs.

A les 17’30 hores Marxes per l’educació pública baix el lema “Tots som Cremona”, “És pública, no es tanca”. Les entitats convoquen a realitzar marxes reivindicatives des de diferents punts geogràfics de la ciutat de València fins al punt de trobada comú que serà la Plaça Manises sobre les 18’00 hores.

Els punts d’eixida de la mobilització social que coincideixen amb una distribució geogràfica de València seran els següents:
Nord (Estació de fusta)
Sud (Parterre)
Oest (Torres de Quart)
València (C/Sant Vicent-Mª Cristina)

La Plataforma fa una crida a tota la societat valenciana, Plataformes, centres i entitats cíviques contra les polítiques educatives que guien la LOMCE i en defensa d’una escola pública, de qualitat, laica i inclusiva.

València, 7 d’abril de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada