dimecres, 2 d’abril del 2014

AVENTURES I DESVENTURES D'UNA TANCADA, X

Doncs sí, ja en van 10!!
La nit, com sempre, amb bona companyia i bona conversa, però aquesta concretament, interessant amb propostes: 
1. Que la resta d'escoles públiques ens donen el seu suport acompanyant-nos una nit de la setmana al sopar de les dues escoles que ens estem tancant. 
2. Repetir les concentracions a les portes de les escoles i IES el proper dilluns dia 7 d'abril a les portes dels centres en suport a les escoles que s'estan tancant.
3. Anirem a la trobada de plataformes que ha organitzat la Plataforma Tots Som Cremona el proper dia 12 d'abril a Alaquàs.
4. Farem per organitzar-nos i que la Plataforma PROU estiga present tant a la manifestació programada per al proper dia 12 d'abril a València com a la 27a Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida. Ens sembla que tant una cita com l'altra són imprescindibles.

A més, al CEIP Bonavista han rebut la visita de Pep el Botifarra, que els presentava el seu nou treball. Al CEIp Martínez Valls, l'STEPV, encapçalat en aquesta ocasió per Quique Marín explicava de nou els punts més conflictius de la LOMQE amb la presentació en powerpoint que el sindicat té preparat expressament. Una presentació que des de la Plataforma considerem indispensable. Hi ha molts punts de la LOMQE que no són coneguts per la gent i cal que s'informen. Animem a totes les escoles a demanar la xarrada de la LOMQE de l'STEPV per a rebre informació sobre aquesta nova llei que ens pretenen imposar. De veritat que ningú ix igual de la xarrada... de veritat que hi ha molt que cal saber!!

Anem a per l'11a jornada de tancament!! ÀNIMS I ENDAVANT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada