dilluns, 7 d’abril del 2014

Des de la Plataforma PROU volem fer arribar un missatge ben claret a totes aquelles persones que ens han fet arribar que la nostra lluita no és la seua

No ens cansarem mai d'explicar i d'explicar-nos, així que, si bé és cert que ja ho hem deixat molt clar en diverses ocasions, ens hem adonat que no hi ha prou.

La Plataforma PROU es va crear amb l'objectiu d'unir esforços de TOTA la comunitat educativa del sector públic, això és, de totes les escoles públiques. Defenem l'educació de qualitat, i és per això que el nostre primer objectiu és oposar-nos a la pujada de ràtio a 30 alumnes per aula i, el segon, oposar-nos frontalment a la LOMQE. 
Els dos punts afecten a totes les escoles. Absolutament a totes. Per això, quan escoltem que "aquesta lluita no és la nostra", sincerament, no ho entenem. A qui convé tindre aules de 30 alumnes? A qui convé la LOMQE, llei que ens volen imposar amb l'oposició de tota la comunitat educativa?

Deixats clars els dos primers objectius, pensem que en deuria d'haver prou però, per si de cas, puntualitzem que no és cert que "només defenem l'escola en valencià". De nou, reiterem i mai no ens cansarem, que DEFENEM L'ESCOLA PÚBLICA
El que sí que volem deixar clar és que de les 151 aules que estan en perill, 71 són en valencià i la resta, que són de doble línia, encara falta veure quina de les dues unitats eliminen. Per aquest motiu, pensem que aquest atac va contra l'educació pública en primera instància, però és absolutament evident i innegable que l'atac és contra les escoles en valencià. Segons les dos excuses que Conselleria ens posa per a eliminar aules (baixada de natalitat i pujada de ràtio a 30) sobren aules a totes les escoles. Absolutament a totes. Si els deixem fer i no ens unim, darrere d'una escola anirà una altra, i altres escoles (en castellà) veuran eliminades les seues aules en juny o, si tenen una miqueta de sort, els tocarà el proper curs. El que volem deixar clar és que, si seguim així, tocar-nos ens tocarà a tots.  

ARA ÉS L'HORA D'ESTAR UNITS. TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA. 
NI RÀTIO A 30 NI LOMQE.
I, PER SUPOSAT, PROU ATACS A L'ESCOLA EN VALENCIÀ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada