divendres, 4 d’abril del 2014

La Plataforma Tots som Cremona es mobilitza contra l’arranjament escolar

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic ha fet aquest dijous, al costat de la Plataforma Tots som Cremona, una crida a la societat valenciana perquè es mobilitze contra l’arranjament escolar, la supressió d’unitats, les retallades i la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE).

En un comunicat, les dues entitats han defensat la necessitat d’aquesta resposta ciutadana davant la “gran quantitat d’unitats escolars suprimides per part de la Conselleria d’Educació, que suposen una pèrdua important de llocs de treball, l’empitjorament de l’atenció educativa i són conseqüència de l’aplicació de retallades i una contrareforma educativa”.

Així, han convocat una sèrie d’accions de protesta que començaran el 10 d’abril amb l’inici d’una sèrie de tancaments en tots els centres públics sota la denominació de Dijous Educatius.

El 12 d’abril hi haurà una trobada de plataformes al CEIP Ciutat Cremona per a mostrar la solidaritat i el reconeixement al treball realitzat per la seua comunitat educativa i, a més, es debatrà una possible gran mobilització per al 10 de maig i es definiran accions de cara a l’inici del proper curs.
A les 17:30h se celebraran les Marxes per l’Educació Pública sota el lema “Tots som Cremona”, que confluiran a les 18:00h a la Plaça de Manises. 

Des de la Plataforma Prou reclamem  tota la comunitat educativa del País Valencià a què se sume tant als Dijous Educatius com a les Marxes per l’Educació Pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada