dimecres, 9 d’abril del 2014

17 dies de tancada i comencen els recursos contenciosos administratius

Ja en portem 17, sí... i cap resposta! És per això que tant Escola Valenciana com FAPA València han iniciat recursos contenciosos administratius amb l'objectiu d'aturar la matriculació i que es declare nul l'arranjament escolar i, amb ell, les supressions de les unitats a les nostres escoles.
Des de la Plataforma PROU celebrem el pas de les dues entitats i animem a qui tinga de la mà interposar el recurs contenciós, que ho faça. Ja en tenim PROU.

Ahir ens arribava una notícia de l'Escola Herrero de Castelló: els eliminen una de les dues unitats que tenen. Doble línia valencià / castellà. Després de la decisió unànim del consell escolar de mantindre la línia en valencià, Conselleria l'ha obviada i elimina la unitat en valencià. Això és respectar la decisió de l'escola?? Recordem que de les 151 unitats que pretenen eliminar, 71 són en valencià, i la resta, que són de doble línia Conselleria va dir que deixaria que fora el centre qui decidira quina de les dues unitats eliminaven. 
De nou, MENTEIXEN, de nou, ENGANYEN. De nou, per l'esquena, com sempre actuen.
L'AMPA de l'Escola Herrero té un blog on us demanem que els deixeu les vostres paraules d'ànim i suport a la seua lluita, que és la nostra també, la de tots i totes.

Us recordem que demà dijous 10 d'abril comencen els Dijous Educatius promoguts per la plataforma Tots som Cremona! Adheriu-vos a la iniciativa i doneu suport des de la vostra escola tancat-vos una nit, o organitzant activitats en defensa de la vostra escola, la de tots i totes!! Ànims i endavant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada