dimecres, 9 d’abril del 2014

Delegats i delegades de STEPV passaran la nit de dijous tancats en les seus del sindicat

Igual que molts centres educatius que han anunciat tancades responent a la crida del Cremona i de la Plataforma

Demà 10 d’abril hi ha convocades tancades en els centres educatius per part de la comunitat educativa. És una acció de suport als centres que porten dies tancats indefinidament (Cremona d’Alaquàs, Martínez Valls i Bonavista d’Ontinyent) a proposta de la Plataforma Tots som Cremona i de la Plataforma per l’Ensenyament Públic.
D’aquesta manera STEPV se suma a aquesta convocatòria amb tancades en les seus del sindicat a Castelló, València i Alacant, on delegats i delegades del sindicat i tota l’afiliació que hi vulga participar passaran la nit de dijous.
Aquesta proposta de tancades serveix, a més, per a escalfar motors davant la convocatòria de manifestació a València, organitzada en quatre columnes, per a dissabte 12 d’abril a les 17:30h, en rebuig al tancament d’unitats, línies en valencià i centres i contra les retallades en ensenyament.
El Sindicat fa una crida a la participació de tots els centres educatius de totes les etapes educatives en aquestes convocatòries, independentment que estiguen o no afectats per la retallada d’unitats en l’arranjament escolar. Al final, les retallades en infantil acaben afectant a la llarga a totes les etapes: primària, secundària, batxillerat, FP, ensenyaments especialitzats i universitat.
Cal continuar pressionant la Conselleria i el govern valencià perquè modifiquen la seua política de desmantellament dels serveis públics i de privatització galopant de l’educació.


9 d’abril de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada