dimecres, 2 d’abril del 2014

AVENTURES I DESVENTURES D'UNA TANCADA, IX

Ja anem per la 9a nit de tancada.
Ens hem despertat amb la notícia d'una nova tancada: els interins d'Astúries també diuen PROU! Aquesta nit passada es van tancar a l'IES de Cangas de Narcea les professores i professors interins per a queixar-se pels "acords" presos per la seua Conselleria d'Educació.
El moviment dels tancaments creix a cada dia que passa.  
Des de PROU, celebrem aquesta suma des d'Astúries i animem a la comunitat educativa a donar suport a cadascun dels tancaments.
Aquesta setmana esperem l'adhesió de més escoles, dels quals us anirem informant a mesura que es facen efectius els tancaments.

Anit ens va visitar Vilaweb, que està preparant un reportatge (estarà online aquest divendres) sobre els tancaments al País Valencià. Va visitar el Ciutat de Cremona d'Alaquàs, el Pare Català de València ciutat i el Bonavista i Martínez Valls d'Ontinyent. Moltes gràcies, Vilaweb!

Al CEIP Bonavista van comptar dilluns nit amb la visita de El Gran Jordiet i Susana i anit dimarts els van acompanyar Robe Mollà i Andreu Valor, que els van fer més dolç el tancament. Podeu veure les imatges al seu blog.

Al CEIP Martínez Valls van comptar amb Carme Agulló dilluns, que va fer una interessant xarrada sobre educació i que va deixar la gent amb ganes de més... Igual que anit, dimarts, amb el documental de Las Maestras de la República, presentada per Carme Domènech, de l'Associació MesqDones. També podeu veure les imatges al blog dels tancaments de l'escola.

MOLTS ÀNIMS PER A LA 10a NIT DE TANCAMENTS!! FORÇA I ENDAVANT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada