dimarts, 15 d’abril del 2014

GENERALITAT DESVIA 2,5 MILIONS D'€ DEL PRESSUPOST DE SANITAT I EDUCACIÓ A PROMOCIÓ INSTITUCIONAL

Ahir mateix, 14/04/2014, el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) va publicar que, segons acord del 28 de març, el govern valencià augmenta el pressupost destinat a "promoció institucional" en 3,7 milions d'euros que sostrau del pressupost de les conselleries de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, la de Sanitat i la d'Educació.
Quedeu-vos amb què “augmenta”, perquè ja comptava amb 1,8 milions d’euros. Fem el càlcul? 5,5 milions d’euros destinats a promoció institucional. I això què és?? Doncs res més que autobombo de la Generalitat, propaganda a nivell estatal, i una rentada cara a la resta de l’estat de tota la merda que ens estan fent tragar al País Valencià.

D’eixos 3’7 milions, 2,5 milions provenen del pressupost de Sanitat i Educació (1 milió del pressupost del capítol "Administració educativa i cultural" i 1,5 milions del capítol "Direcció i servicis generals" de la conselleria de Sanitat).
Ja ens van informar que ara començava una campanya de neteja de cara del PP front a les eleccions europees, que ja estan a prop. De fet, Fabra ja ha començat un tour per les televisions estatals: divendres va ser entrevistat al programa 'La noche en 24 horas' del Canal 24h de TVE i dissabte en el programa 'La Sexta Noche'.
Mireia Mollà ha demanat les compareixences del conseller de Presidència, José Ciscar, i de la secretària autonòmica de Comunicació, Lola Johnson, perquè expliquen "la necessitat de retallar diners d'educació i sanitat per fer-se 'autobombo' i més tenint en compte la política de tancament de col·legis, la supressió de línies educatives, o les retallades en sanitat i benestar social". Esperem que en aquesta ocasió, el PSPV els faça costat. Ningú vol pensar que en són còmplices, però tampoc ens donen massa raons per pensar que estan lluitant amb dents i ungles per plantar cara a aquestes actituds del PP valencià.

FONTS:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada