dilluns, 3 de febrer del 2014

Reunió de la Plataforma PROU i roda de premsa de presentació

Ahir de vesprada celebràvem la darrera reunió de la Plataforma PROU.
A la reunió van assistir representants de les Ampes de les tres escoles afectades per l'avís de les supressions a Ontinyent: CEIP Bonavista, CEIP Martínez Valls i CEIP Rafael Juan Vidal; la presidenta de la INTERAMPA, Rosario Gandia; el president de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià (Escola Valenciana), Josep M. Andrés; la tècnica del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent i dos representants del FEU-O. De nou, gràcies a tots per les vostres aportacions i per la vostra implicació en la Plataforma.
Fou una reunió molt profitosa i engrescadora, vam intercanviar opinions i ja vam crear un pla de treball amb un ordre d'accions a seguir, que ja hem encetat aquest mateix matí des de la Plataforma PROU.
L'acta amb les conclusions la podreu consultar en breu a l'apartat Gabinet de comunicació del blog. La propera reunió serà dijous 13 de febrer.


Aquest matí, l'Ajuntament d'Ontinyent ens havia convocat per a una roda de premsa per a presentar la Plataforma PROU als mitjans de comunicació i a la població.
A la roda de premsa hem assistit representants de les Ampes de les tres escoles afectades i les representants de la Plataforma PROU, Eva i Sílvia. El contingut de la roda de premsa també estarà disponible en breu en la pàgina Gabinet de comunicació del blog.
Esperem que tinga repercussió i la informació arribe a la gent.


Us tindrem informats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada