AMICS/GUES D'ESCOLA VALENCIANA

FES-TE AMIC O AMIGA D’ESCOLA VALENCIANA PER NOMÉS 5 EUROS AL MES

Escola Valenciana és una entitat cívica, sense ànim de lucre, formada per 26 associacions amb un objectiu comú: la normalització del valencià a tots els àmbits d’ús socials, amb especial incidència en el sistema educatiu valencià.

Tot va començar fa més de 25 anys, amb les Trobades d’Escoles en Valencià, les festes per la llengua on, cada any i a tot el territori, vora 200.000 valencians de forma lúdica i festiva, reivindiquen l’ensenyament en valencià i demostrem la nostra estima per la llengua. A poc a poc, Escola Valenciana ha ampliat l’activitat en matèria de normalització lingüística a la resta d’àmbits: música, cinema, literatura, cultura popular, multiculturalitat, voluntariat lingüístic.
Ara bé, tot aquest volum d’activitat necessita recursos personals i econòmics i l’entitat no està passant per un bon moment. En contextos de crisi econòmica, política i social, com l’actual, els moviments cívics, sense ànim de lucre i de caràcter reivindicatiu, com Escola Valenciana, són els primers a partir-ne els efectes.

Amb la intenció de poder continuar amb la nostra tasca de defensa de l’ensenyament en valencià i de qualitat, així com de promoció i normalització de la llengua, hem iniciat la campanya AMICS I AMIGUES D’ESCOLA VALENCIANA. Es tracta de crear vincles culturals, socials i econòmics entre totes aquelles persones i entitats que ens estimem el valencià.

Per només una aportació de 5 euros al mes, els Amics i Amigues d’Escola Valenciana fareu possible la continuïtat de projectes com les Trobades d’Escola en Valencià, el Voluntariat pel Valencià, La Gira de música en valencià, el Cinema a l’Escola o l’Oficina de Drets Lingüístics.
A canvi, els Amics i Amigues gaudireu de descomptes en els productes de la botiga d’Escola Valenciana, els concerts de La Gira, o promocions exclusives i descomptes en els productes de les Empreses Amigues d’Escola Valenciana, que puntualment us anirem anunciant.

Amics i Amigues, ara va de bo, la continuïtat d’Escola Valenciana està a les vostres mans. Comptem amb vosaltres!

Com fer-te Amic o Amiga: 
Tel. 96 347 27 83

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada