divendres, 21 de febrer del 2014

Campanya "No al canvi de llibres de text"

La Plataforma Estatal per l'Escola Pública ha posat en marxa una campanya informativa als centres educatius perquè acorden en els Consells Escolars que no canvien els llibres de text que s'estiguen utilitzant en l'actualitat.

La plataforma, que exigeix ​​el finançament complet de l'ensenyament públic amb els fons públics, ha iniciat aquesta campanya com a "crida exprés" als centres perquè no canvien els llibres i perquè amb aquesta finalitat convoquen reunions extraordinàries dels Consells Escolars abans de les vacances escolars d'abril, segons han assenyalat en un comunicat.
La plataforma també ha anunciat que faran una petició, en el mateix sentit, al Consell Escolar de l'Estat en els propers dies.

"Els llibres de text que s'utilitzen en l'actualitat són perfectament vàlids i han de seguir sent-ho durant un mínim de quatre anys des del curs per al qual van ser adquirits", ha explicat la plataforma, que ha afegit que els canvis curriculars que es proposen amb la reforma educativa "no tindran una gran vigència" i que els canvis de contingut que proposen responen a un enfocament "per motius ideològics". A més, senyala que cal rebutjar el canvi de llibres de text per l'elevat cost que suposa.

La Plataforma Estatal per l'Escola Pública està integrada per la Confederació de pares Ceapa, els sindicats CCOO, STES, UGT i CGT, el Sindicat d'Estudiants, Estudiants en Moviment, la Federació d'Associacions d'Estudiants Progressistes (FAEST) i els Moviments de Renovació pedagògica (MRPs).

Des de la Plataforma PROU i Marea Verda PV donem absolut suport a aquesta campanya i us instem a què la feu extensiva als vostres centres.

Us adjuntem el document informatiu i l'acta que cal que el Consell Escolar de cada centre firme si dóna suport a la campanya. Una vegada firmat ens el podeu enviar a la Plataforma PROU.
Campanya "No al canvi de llibres de text"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada