dimecres, 26 de març de 2014

Suport de les Illes i del Principat

Estem més que emocinats/des de fer-vos partíceps de la següent notícia:

Dilluns, a una reunió del Grup de Treball Unitari de Mallorca, l’STEI va explicar la situació actual de les Escoles del País Valencià. El sindicat STEI, en contacte permanent amb l’STEPV Intersindical Valenciana i la Plataforma PROU, també va informar que, en primer lloc farà saber a tots els centres de les illes Balears, el que està passant al País Valencià. En segon lloc va proposar fer una concentració simbòlica de suport divendres dia 28 de març, amb el suport de sindicats d’educació representants dels docents de les illes i d’entitats i organitzacions representatives dels pares i mares de Mallorca, de les associacions de directors d’infantil i primària, de les Cooperatives d’educació...


A la reunió, a més del suport de l’STEI de Mallorca, Menorca i les Pitiüses (Eivissa i Formentera), també s'hi van sumar el de FAPA Mallorca, l’Associació de directors d’infantil i primària (ADIPMA), FETE-UGT, les Cooperatives d’Ensenyament, l’Assemblea de mestres i professors en català de les Illes Balears i el Fòrum Musicae. També comptem ja amb el suport d’Ensenyants Solidaris i Dones Educadores. 

La concentració simbòlica serà davant l’estàtua de Ramon Llull al Monestir de la Real, un lloc emblemàtic de defensa del territori, la llengua i la cultura catalana, amb una pancarta amb els logos dels adherits, el llaç d’Enllaçats i el logo de la Plataforma Prou del País Valencià.

Des de la Plataforma PROU us agraïm molt tot el vostre suport. És molt important per a nosaltres. A més, pensem que és indispensable fer notar que la comunitat educativa i cultural estem units front a qualsevol atac contra l'educació pública i contra la nostra llengua.

ENDAVANT!!

JUNTS, SÍ QUE PODEM!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada