dimarts, 11 de març del 2014

Marxa i Festa intercomarcal de l'Educació Pública, 29 de març a Ontinyent

La Marxa i la Festa intercomarcals de l'Educació Pública que estem coorganitzant amb l'Ajuntament d'Ontinyent i amb la col·laboració de l'STEPV, del Consell Local de la Joventut i de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la defensa i ús del valencià-Escola Valenciana ja va agafant forma i molta força.

Per a la Marxa, tenim l'orgull de poder dir que hi comptem amb els tabals i les xirimites del grup ontinyentí El Regalli gràcies a Ad Libitum ens hi acompanyarà a més una batucada molt especial.
El verd serà el color protagonista de la jornada, així que us animem a vindre de verd, color de la Marea Verde estatal (i en breu, de la Marea Verda País Valencià) i a portar el banderí de la Marxa. Us recordem que hem posat a la venda les samarretes de la Plataforma PROU amb el lema "L'Educació Pública no es toca" i que podeu encomanar al nostre correu-e.

Acudirem tots i totes a la Plaça de la Concepció i la Marxa s'iniciarà a la rotonda més emblemàtica de la ciutat: la rotonda dels Moros i Cristians. Pujarem cap a munt per l'avinguda Daniel Gil i seguirem pel carrer Josep Iranzo fins acabar al recinte firal, on a l'aparcament de la Sala Gomis ens estarà esperant un taller d'elaboració del pa de mans del Gremi de Panaders d'Ontinyent, un taller per a cantar, ballar i aprendre amb Samarucs, a més, els xiquets i xiquetes podran provar com és anar en xanques, es podran provar els coneguts cabets i aprendre a tocar les closques. Hi comptarem amb els companys i companyes de la Plataforma MildeNou i amb l'Associació d'Editors del País Valencià.
Amb una gimcana informativa, podrem conéixer què és l'arranjament escolar, per què se suprimeixen unitats i quines, què és la Lomqe i per què ens hi oposem.

Un gran escenari ens presentarà les actuacions de Paco Muñoz, Andreu Valor, Toni de l'Hostal, el tio Fredo, Hugo Mas, Saba Nova, Zero Coma, Francesc Anyó, Mai Mai, Assekes, Tashkenti, La Marabunta, Kaoba, el Club Solitary, i Atzukak
Des de la Plataforma PROU no ens cansarem d'agrair-vos a tots i totes la vostra col·laboració en la Marxa i la Festa de l'Educació Pública. GRÀCIES!!

Les actuacions seran intercalades amb lectures de manifestos en defensa de l'educació pública. 

US ESPEREM A TOTS I A TOTES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada