dilluns, 10 de març de 2014

El Secretariat Nacional de l'STEPV es reuneix en el Cremona d'Alaquàs

L'òrgan de direcció del Sindicat manifesta així el seu suport a la lluita d'aquest centre pel seu manteniment

El Secretariat Nacional de STEPV s’ha reunit aquest matí en el CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs per a visualitzar d'aquesta manera el seu suport a la lluita que manté aquest centre pel manteniment de la única unitat d'infantil que la Conselleria ha suprimit per al curs que ve en l'arranjament escolar. El centre corre perill de desaparéixer en tallar l'entrada d'alumnat de 3 anys i en incomplir l'administració el compromís de construir el nou centre, malgrat tindre el solar adjudicat.
El Secretariat Nacional farà pública una resolució de suport a la lluita de la comunitat educativa del Cremona i denuncia la política de desmantellament de la xarxa pública en favor de la concertació. De fet, ja s'ha anunciat la licitació pròximament del procediment per a la construcció de centres concertats -anomenats eufemísticament Centres d'Iniciativa Social- a València, Elx i Calp.
Per tant, no és cert que l'argument de la baixada de la natalitat justifique la retallada d'unitats en la xarxa pública, perquè alhora s'està potenciant la construcció de centres concertats. Si baixa la natalitat, no té sentit que es construisquen nous centres concertats.
El Secretariat Nacional de STEPV ha qualificat d'exemplar la lluita del Cremona, que porten 20 dies tancats en el centre, i anima a la resta de centres afectats per brutal retallada d'unitats a unir-se a la aquesta resistència a les imposicions de Conselleria que no tenen cap justificació, més enllà d'afavorir la xarxa privada en detriment de la pública.

 10 de març de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada