divendres, 28 de març del 2014

AVENTURES I DESVENTURES D'UNA TANCADA, IV

I ja van quatre dies de tancament. I és impressionant com dia a dia la gent té més força i més ànims de seguir endavant. La calor de la gent és increïble. Uns a altres ens donem forces. Com diria Xavi Castillo: preciós!! Fora bromes, de veritat, la companyonia que s'està creant en la comunitat educativa és evident. Se sent i va a més.

Vam començar la jornada amb la notícia que el parlamentari per Compromís Joan Baldoví havia portat a les Corts, a la Defensora del Poble, el tema de les supressions, de l'estat de l'educació pública al País Valencià i va nomenar les dues escoles d'Ontinyent que s'estan tancant: Bonavista i Martínez Valls. Molt bona notícia. Ja hem arribat a Madrid.

Per la vesprada va vindre La Sexta al CEIP Martínez Valls i al CEIP Bonavista. Comencem a tindre el ressò que esperàvem. A veure si serveix perquè més escoles s'adherisquen als tancaments!

Amb Sílvia Ureña, una de les portaveus de la Plataforma PROU

Amb Imma Fita, vicepresidenta de l'Ampa del CEIP Bonavista

Amb Ana Torras, presidenta de l'Ampa del CEIP Martínez 
Després de la visita de La Sexta, les escoles van acabar la jornada més tranquil·lament. Això sí, tots molt actius!!



Ànims!! A pel 5é dia!!

Recordem que avui a les 20h ens acompanyarà La maleta d'Anacleta al CEIP Bonavista. Sabeu qui és Anacleta?? Xe sí! Eixa xica que va amb bicicleta i que té els cabells violeta!! 
Si mai l'heu vista, tal vegada la coneixereu avui! Què ens explicarà aquesta vegada Almudena Francés de la simpaticota Anacleta? Ja sabeu: a les 20h, al CEIP Bonavista d'Ontinyent! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada