dijous, 30 de gener del 2014

UNANIMITAT AL PLENARI DE L'AJUNTAMENT D'ONTINYENT

Aquesta vesprada a les 19h, al Palau de la Vila, ha tingut lloc una sessió del plenari de l'Ajuntament d'Ontinyent.
Entre els assumptes a tractar, el punt 2.5. de l'ordre del dia era aquest: 
Proposta d'adhesió a les al·legacions del Consell Escolar Municipal formulades a la Proposta de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de modificació d'unitats escolars curs 2014/2015. Presenta l'Alcaldia

Després d'un intercanvi de torns de paraula, la votació ha estat UNÀNIM.
El plenari de l'Ajuntament d'Ontinyent accepta per unanimitat adherir-se a les al·legacions que les Ampes del CEIP Bonavista, CEIP Martínez Valls i CEIP Rafael Juan Vidal van presentar contra la supressió d'unitats als centres. 

Des del PP, Filiberto Tortosa ha dit que el partit al qual representa està al costat de la comunitat educativa i de l'Educació Pública, i aniran on l'equip de govern els diga que han d'anar. Jorge Rodríguez ha demanat que conste en acta que l’equip de govern els demana que vagen on hagen d’anar i que insten el seu partit perquè no porten endavant les supressions a les tres escoles de la nostra ciutat. Pepe Pla, regidor de Joventut, Esports i Educació ha demanat a Tortosa que pressionen la consellera perquè fixe la cita que té demanada com a regidor d'Educació i junt a la Plataforma PROU (recordem que el Sr. Pla té dos cites demanades a la consellera, una d’elles justament per a tractar aquest tema, però encara no té confirmació de cap de les dos). Rebeca Torró ha recordat a Filiberto Tortosa que en altres ocasions han votat conjuntament amb la resta del consistori, però després no s'han implicat i no han fet res. Tenint en compte que el seu partit té majoria absoluta a València, els que realment deuen i poden fer alguna cosa són ells com a representants del PP a Ontinyent. Són ells els que s'han de moure i fer arribar a la consellera la voluntat de la comunitat educativa, que ha dit ben clar que no vol cap supressió a les escoles públiques. Tant des de Compromís com des del PSOE s'ha remarcat que aquestes supressions són un atac directe a l'Educació Pública i en valencià.


Tots els partits del consistori, PSOE, EU, Compromís i PP, donen suport, així, a les al·legacions presentades per la comunitat educativa afectada per l'avís de les supressions. 

Des de la Plataforma PROU demanem a tots els partits polítics que s'involucren en aquesta lluita de la comunitat educativa per aturar les supressions i atacs a l'Educació Pública i en valencià. Els demanem que se sumen a la lluita de la Plataforma PROU. 
Diguem PROU! Prou atacs a l'Educació Pública i en valencià. PROU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada