dilluns, 5 de maig del 2014

Setena setmana de tancada

Engeguem la setena setmana de tancades als CEIP Bonavista i Martínez Valls d'Ontinyent. Avui, dilluns 5 de maig esperem la visita de Jordi Sebastià, candidat per Primavera Europea a les eleccions europees, que ja toquen a la porta.

Després de la reunió amb la inspectora d'Educació, de la qual no vam rebre cap suport ni ajuda, ni intenció de fer arribar les nostres demandes a Conselleria, seguim avant amb més forces, sobretot, la força que ens dóna saber que tenim la raó.














Dijous d'aquesta setmana, a més, comptem amb la Vaga d'Estudiants convocada per a dijous 8 de maig. Des de la Plataforma PROU donem absolut suport a la vaga i animem a tots i totes els estudiants a secundar-la. Quan ens toquen a un, ens toquen a tots. 

La Plataforma PROU i el Front Estudiantil Unificat d'Ontinyent convoquem una concentració dijous 8 de maig a les 20'00h a la Plaça de la Concepció d'Ontinyent en suport a la vaga d'estudiants, en contra de la privatització de l'Educació i de la política del PP amb l'Educació Pública. No volem cap supressió a les nostres escoles. L'Educació Pública no es toca!!

També el mateix dijous a les 22'00h al CEIP Bonavista hem convocat una assemblea de la Plataforma PROU. No hi falteu!!

ÀNIMS I ENDAVANT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada