dijous, 8 de maig del 2014

Comunicat respecte la concentració d'aquesta vesprada

Hem rebut notificació per part de Sudelegació de Govern que no tenim autorització per a la concentració d'aquesta vesprada a les 20'00h a la Plaça de la Concepció d'Ontinyent.
Ens notifiquen que cal presentar la instància 10 dies mínim abans de la concentració i 30 dies màxim. Fonts de la policia local ens han informat que no sempre ha estat així i que concentracions com aquesta s'han autoritzat sempre 2 o 3 dies abans, i mai han posat impediments. Que conste que nosaltres hem fet tots els tràmits oportuns de presentació d'instància a l'ajuntament i a Subdelegació de Govern.
Es tracta d'una concentració absolutament pacífica, en suport a la vaga d'estudiants i per l'educació pública, i així ho hem fet constar. També hem informat que la concentració no suposarà cap impediment al tràfic perquè és a una plaça i que, a més, la majoria de participants som estudiants, pares i mares amb xiquets i xiquetes. Tot i això, s'han negat a autoritzar la concentració.
Els hem informat que és impossible avisar tota la gent des d'este migdia a l'hora de la concentració. A més, els estudiants estan de vaga i no els podem localitzar.
Per tot açò, és molt possible que la policia nacional prentenga disoldre la concentració.  

Volem deixar clar que encara que comptem amb el suport de l'ajuntament i de la policia local de la nostra ciutat, cosa que els agraïm i molt, en aquesta ocasió no tenen competència perquè depén de Subdelegació de Govern.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada