divendres, 20 de març del 2015

365 dies al crit de "Tots som Cremona", projecte Verkami

Descripció del projecte

La Plataforma Col·legi Cremona-TOTS SOM CREMONA som un grup de mares, pares i membres de la comunitat educativa del CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs (València). Davant la passivitat i la dolenta gestió portada a terme per la Conselleria d'Educació de la Comunitat Valenciana, que va suposar la supressió de la línia de 3 anys i l'actual incertesa sobre la supervivència de la nostra escola, vàrem decidir el 18 febrer 2014 iniciar una tancada de 100 dies de durada que ha continuat amb 365 dies d'accions reivindicatives i culturals que han donat a conèixer a nivell nacional la nostra existència i la nostra lluita. Creiem en l'escola pública i volem una escola pública de qualitat.

Què volem

Després de més de 365 dies reivindicant els nostres drets creiem que és hora de fer memòria i donar a conèixer la nostra història de manera més formal mitjançant l'edició, impressió i venda d'un llibre il·lustrat que narra la nostra lluita. Són moltes les veus, les persones i les associacions que ens donen suport, són moltes i molt intenses les experiències que hem viscut. Creiem en el despertar de la societat, que una societat més justa i igual per a tots és possible.
Volem, per això, donar-vos a conèixer el nostre llibre, per fer públiques les activitats que hem dut a terme, resum de 365 dies de lluita i d'implicació d'un grup de mares i pares que sabem que és possible canviar les coses, 365 dies de compromís amb l'educació pública, perquè d'aquesta manera sumem més que restem.

Què trobareu en el nostre llibre

365 dies a l'crit de: El Cremona no és tanca mostra la nostra història, la història d'un grup de persones que han lluitat i lluiten per l'educació i els drets dels seus fills/es. El nostre llibre explica a través de fotografies i emotius textos el sorgir del movimentCremona i compté els moments i les emocions que hem viscut al llarg d'aquests 365 de lluita. Tots aquests inoblidables moments de ràbia, d'unió i de força queden reflectits en aquest llibre perquè quede constància que SÍ ES POT, perquè ho seguim intentant, seguim lluitant per una societat que desperte, una societat millor per als que vénen darrere. Perquè sí, perquè TOTS SOM CREMONA.
El nostre llibre inclou a més textos de persones importants en el món de la cultura, de l'educació, de la política, de la comunitat educativa i universitària que des del primer moment ens han donat suport i han considerat que la nostra lluita era justa i havien reforçar-la. A més, trobareu apartats tan significatius com aquests:
  • No separeu els germans del Cremona
  • Lluitant també s'ensenya
  • El Cremona és notícia
  • Comunitat Cremona
  • Aprenem junts
  • Tota pedra fa paret
  • Vol a l'esperança
  • Seguim sumant
El nostre llibre 365 dies a l'crit de: El Cremona no és tanca compta amb la editorialSAÓ per fer d'aquest projecte una realitat. SAÓ és una important editorial valenciana independent coneguda per la seva defensa de la llengua valenciana, la seva cultura i la seva gent. Aquest llibre és prova d'això.
CARACTERÍSTIQUES DEL LLIBRE
- Mida: 21x29,7 cm
- Pàgines: 152
- Enquadernació: tipus rústica
- Glasofonado: Portada mat
- Paper: Couche mat 115 gr

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran destinades a l'edició i la impressió del llibre, així com a cobrir les despeses bàsiques que hem tingut en les diferents fases del projecte. I, naturalment, a repartir les recompenses en forma de llibre.
En cas d'aconseguir més diners de l'inicialment sol·licitat, el destinaríem a imprimir més llibres per repartir entre les persones interessades i ens plantejaríem la possibilitat de realitzar una tirada més ampla.

Sobre les recompenses

La recompensa principal a la qual accedireu amb les vostres aportacions és principalment el llibre imprès amb les despeses d'enviament incloses. A més, tots els llibres editats portaran el vostre nom com "mecenes" del projecte i aniran signats per l'"Plataforma Col·legi Cremona-Tots som Cremona".
A més hem inclòs alguna recompensa exclusiva perquè, qui vulga aportar alguna cosa més al projecte, es porte un regal molt personal.
Els llibres seran lliurats en l'acte de presentació del llibre o enviats per correu.

Calendari Previst

Estem acabant d'editar el llibre i és la nostra intenció que estiga llest per imprimir quan acabe el termini per a les aportacions (40 dies). D'aquesta manera podrem saber quants exemplars encarregar a la impremta.
Un cop encarregats els exemplars és qüestió de dies que estiguen llestos per enviar-los. Esperem que això succedisca la primera quinzena de maig 2015, per la qual cosa durant la segona quinzena de maig 2015 realitzaríem l'enviament de les recompenses.
El lliurament de recompenses en mà es farà en els actes de presentació del llibre i en les llibreries col·laboradores de València que ja us anunciarem.

+ Info


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada