dimarts, 24 de juny del 2014

ACAMPADA PER L'ESCOLA PÚBLICA


ACAMPADA PER L’ESCOLA PÚBLICA
(Conselleria d’Educació, Avinguda Campanar, València)

El curs 2013-2014 ha estat marcat per la defensa de l’escola pública davant l’atac frontal de Conselleria d’Educació contra l’ensenyament públic: retallades indiscriminades, la mala gestió que se n’ha fet, l’arranjament escolar, la privatització de l'escola pública amb els centres d'iniciativa social (CIS) i la imposició de la LOMQE per al proper curs...

Aquestes raons han sigut el motor que ha creat tot un teixit de lluita encapçalat per les escoles i les comunitats educatives, amb un tot de plataformes i col·lectius al darrere que, units de Castelló a Alacant, els hem plantat cara. És per això que el curs no pot acabar de formar “normal”.

Des de la Trobada de Plataformes us convidem a una nova acció reivindicativa: l’Acampada per l’Escola Pública, la qual es farà els dies 16, 17 i 18 de juliol davant Conselleria d’Educació a València.

Encara que hem fet un calendari per tal de facilitar l’assistència de les diferents escoles i col·lectius en lluita (dimecres 16 de juliol a les 11’00h, escoles de València; dijous 17 a les 11’00h, les de Castelló i València, i divendres 18 a les 11’00h, les d’Alacant) tots i totes hem d’intentar anar-hi els tres dies.

L’Acampada serà reivindicativa amb una tarannà pacífic i lúdic. Així, hi haurà tallers, punts d’informació, un mural per l’escola que volem, concerts...

Esteu més que convidats a participar-hi i, sobretot, a col·laborar en les properes assemblees organitzatives:
  • Elx, dimecres dia 25 de juny al CEIP Clara Campoamor.
  • València, dijous 26 de juny a l’IES Abastos.
Us esperem en l’Acampada per l’Escola Pública! 
Per l’escola pública, la de tots i totes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada