dijous, 26 de juny del 2014

Ni la dignitat de respondre... de nou, com sempre

Doncs sí, de nou i com sempre, no tenen ni la dignitat de respondre.
Ja són 3 les peticions de cita de reunió que li hem demanat a la consellera d'Educació, Maria José Català. 

No en nom de la Plataforma PROU ni de cap altra, ni en nom de cap partit polític, no. Li hem demanat la cita com a pares i mares dels CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs, Escola Herrero de Castelló i dels CEIP Bonavista i Martínez Valls d'Ontinyent. Volem parlar amb ella directament sobre la situació de les escoles dels nostres fills i filles. Volem que ella, com a cap de la Conselleria d'Educació, ens explique per què s'han pres aquestes mesures contra les nostres escoles i demanar-li que ens escolte. Que escolte la realitat que vivim nosaltres i que sembla que li queda tan lluny.
No obstant això, no ens contesten. No ens contesten per a dir-nos quan ens pot rebre, o si ho ara mateix ho té molt complicat i no ens pot rebre però ho farà o, directament, que no ens rebrà.

Des d'ací, fem de nou una altra queixa públicament. Aquest no és el tracte que els ciutadans i ciutadanes ens mereixem per part dels polítics que ens governen. Reivindiquem, de nou, que els politics que treballen al govern ho fan per als ciutadans i tenen l'obligació d'atendre'ns i escoltar-nos. 
De nou, i ja és massa habitual, el govern no escolta el poble. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada