dimarts, 28 de gener del 2014

Novelda marxa per l’Educació

Les Associacions de Pares i Mares d’Alumnes dels centres escolars públics de Novelda han convocat una Marxa per l’Educació que tindrà lloc aquest dissabte, 1 de febrer.

En contra del tancament d’unitats d’Infantil i amb el lema “No som retallables, som estudiants”, conviden la ciutadania de Novelda a unir-se a aquesta Marxa que començarà a les 11:30h a la Glorieta i seguirà pels carrers Sant Ferran, Emilio Castelar, Plaça del País Valencià i José Luis Gómez Navarro, fins arribar a la Plaça Vella. Enrique Llinares, com a representant de les Ampes dels centres públics de Novelda, diu que: “Aquesta marxa és un intent per unificar a tot el poble en un mateix sentit, que és el de l’Educació”.

L'organització pretén que aquesta Marxa siga “una festa per l’Educació, un matí de convivència i diversitat entre tots els ciutadans de la localitat. Com una trobada de persones de totes les edats, de diverses generacions i amb una finalitat comuna: el no deteriorament de l’Educació a Novelda”. Associacions i particulars organitzaran tallers de pintura, artesania, marcapàgines i activitats com globoflexia, contacontes, zumba, disfresses i música a la Plaça Vella, punt de finalització de la Marxa.

La Marxa compta amb el suport de la majoria d’associacions, entitats i clubs esportius de la localitat. L’organització vol “Convidar, convocar tota la població de Novelda a participar, que isca al carrer i se sume a aquesta Marxa, a aquesta marea que done a entendre que l’educació és la base, és el camí, és el procés per a aconseguir una societat més justa, més formada, més tolerable i més sensible. No és una marxa contra ningú. És una marxa per l’Educació”.


Tot el nostre suport als organitzadors de la Marxa! Esperem que siga tot un èxit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada