dimecres, 19 de març del 2014

Suport a la Marina Baixa

La Plataforma PROU donem el nostre suport absolut als companys i companyes de la Marina Baixa que aquesta vesprada de dijous 20 de març faran més visible si cap la lluita per la defensa d'una educació pública, de qualitat i per a tots i totes.

Us animem a assistir a la jornada de portes obertes a l'IES Pere Maria Orts de Benidorm

Una jornada de protesta contra la política que retalla a l'ensenyament públic per afavorir a l'ensenyament privat. 

DIGUEM PROU a la supressió de beques (estudi, llibres, menjador i transport escolar), a la supressió d'unitats escolars i professorat que augmenta el nombre d'alumnes per classe, a la falta d’inversió en el manteniment i construcció de centres públics, a la cessió de terrenys públics per a la construcció de centres privats finançats amb diners públics.

La jornada comptarà amb una assemblea informativa de les propostes contra l’aplicació de la Lomqe: campanya de la Plataforma estatal contra el canvi de llibres de text i proposta de manteniment del funcionament democràtic dels centres educatius públics. 

En l'assemblea s'acordaran noves accions contra la supressió d’unitats escolars en tota la comarca i contra l’amenaça de la supressió del transport escolar al Salt d’aigua.

PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA, DE QUALITAT, DIGNA, I PER A TOTS I TOTES!!

TOTS I TOTES SOM CREMONA!!
TOTS I TOTES SOM MARINA BAIXA!!

T'hi sumes a la nostra lluita? 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada